12nov

Coöperatief Medisch Specialisten als eerste in Nederland ISO 9001-gecertificeerd

”Het Coöperatief Medisch Specialisten Albert Schweitzer ziekenhuis heeft, als eerste bedrijf in zijn soort, zijn kwaliteitsmanagementsysteem extern laten toetsen. Het resultaat is het behalen van de ISO 9001-certificering. “Hiermee bewijzen wij dat een medisch-specialistenbedrijf niet primair een financieel, fiscaal vehikel hoeft te zijn”, zegt directeur Marjolein Ten Holter van het Coöperatief. “Wij zijn nauw betrokken…
11jun

Promotie Dr. S.M. Silvis

Chef de clinique Neurologie Suzanne Silvis is op 5 juni 2020 gepromoveerd aan de Universiteit van Amsterdam met haar proefschrift genaamd ‘Risk factors, clinical manifestations and outcome in cerebral venous thrombosis’.
24feb

Coöperatief Medisch Specialisten Albert Schweitzer ziekenhuis schaft AEDs aan voor het creëren van hartveilige buurten

Twintig artsen van het coöperatief van medisch specialisten in het Albert Schweitzer Ziekenhuis hebben hun eigen AED’s in ontvangst genomen. Het coöperatief heeft de AED’s met haar specialisten aangeschaft om Nederland hartveiliger te maken. Bij een hartstilstand is de kans om te overleven het grootst als binnen 6 minuten begonnen kan worden met reanimeren en…
08jan

Promotie Dr. A. Rozeman

Neuroloog Anouk Rozeman is op 8 januari 2020 gepromoveerd aan de Universiteit van Leiden op het proefschrift ‘Intra-arterial treatment in acute ischemic stroke’.
04okt

Promotie Dr. E. Usmanij

Nucleair geneeskundige Edwin Usmanij is vrijdag 4 oktober 2019 gepromoveerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen op zijn proefschrift ‘The impact of FDG-PET/CT on treatment individualisation in NSCLC’.