24feb

Coöperatief Medisch Specialisten Albert Schweitzer ziekenhuis schaft AEDs aan voor het creëren van hartveilige buurten

Twintig artsen van het coöperatief van medisch specialisten in het Albert Schweitzer Ziekenhuis hebben hun eigen AED’s in ontvangst genomen. Het coöperatief heeft de AED’s met haar specialisten aangeschaft om Nederland hartveiliger te maken. Bij een hartstilstand is de kans om te overleven het grootst als binnen 6 minuten begonnen kan worden met reanimeren en…
08jan

Promotie Dr. A. Rozeman

Neuroloog Anouk Rozeman is op 8 januari 2020 gepromoveerd aan de Universiteit van Leiden op het proefschrift ‘Intra-arterial treatment in acute ischemic stroke’.
04okt

Promotie Dr. E. Usmanij

Nucleair geneeskundige Edwin Usmanij is vrijdag 4 oktober 2019 gepromoveerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen op zijn proefschrift ‘The impact of FDG-PET/CT on treatment individualisation in NSCLC’.
27jun

Promotie Dr. R Oemrawsingh

Interventiecardioloog Rohit Oemrawsingh is 27 juni 2019 gepromoveerd op zijn proefschrift getiteld ‘Coronary vulnerability’.
29mrt

Promotie dr. M. de Jong

Miranda de Jong, kinderarts, is 29 maart 2018 gepromoveerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam op haar proefschrift ‘Endocrine and metabolic consequences of preterm birth during early childhood’. Wij feliciteren Miranda van harte met deze prestatie! Kinderarts-neonatoloog Miranda de Jong van het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht promoveerde op 29 maart aan de Vrije Universiteit Amsterdam op haar…